keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Pelkkää glitteriä

Kirjoitinkin jo aiemmin Instagramiin, että mun kynnet ja kynsinauhat alkaa olemaan jo parempaan päin vaikka eri pituisia kynsiä vielä löytyykin. Oottelen tällä hetkellä Born Pretty Storelta pakettia niin pääsee taas pitkästä aikaa tekemään tuotearvosteluita. :) Siksipä toivonkin, että kynnet ehtisi kasvaa ennen paketin saapumista niin voi testailla tuotteita ihan hyvillä mielin, kun kynnet on kunnossa.

Yksinkertaisilla lakkauksilla vielä mennään, koska en viitti tehdä näille surkeille kynsille mitään hirmu hienoa. Tein eilen negative space- lakkauksen ja käytin siinä vain yhtä lakkaa. Pohjalla on kerros Essie Sugar Daddy:ä. Sen jälkeen laitoin keskisormen, nimettömän ja peukalon kynsille ihanaa Dollish Polish Better Not Waste glitteriä.
NÄITÄ KÄYTIN:
 • Essie - Sugar Daddy
 • Dollish Polish - Better Not Waste
 • Alus- ja päällyslakka

4 kommenttia:

 1. Oi kuinka nätit! ♥ BPS:n toimitusajat huomioon ottaen mä veikkaan, että sun kynnet on enemmän kun kunnossa kun paketin saat :D No ei vaiskaan, mutta eiköhän ne nyt vähän ehdi ainakin kuntoutua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Heh. Joo niin mäkin luulen, et ehtii hyvin. Tosiaan vähän pitkään menee paketin saapumisessa, mut ei se auta ku ootella. :D Mulla ois jo niin intoo arvostella!

   Poista