perjantai 11. huhtikuuta 2014

Ensimmäiset galaxit

Kuten otsikko kertoo niin tänään on kynsillä minun ensimmäiset galaxit, jotka sain vihdoin ja viimein aikaiseksi tehtyä. Jonkun verran tein ensin hakuja nuista kyseisistä galaxi kynsistä Pinterestissä ja Googlessa, jonka jälkeen vasta aloitin tekemään näitä minun omia kynsiäni.

Mallia otin näihin täältä: Lucy's Stash - Purple galaxy nails with tutorial. Tuon tutoriaalin mukaan oli kyllä helppo tehdä näitä kynsiä, mutta ei näistä minun kynsistä kuitenkaan tullut yhtään niin hienot, kun mitä Lucy on tehnyt. :D Harjoitusta vaatii ja paljon vielä tällaisten kynsien tekeminen, mutta ehkä minä joskus vielä onnistun tekemään oikein hienot galaxit. :) Ihastuin myös suuresti Lucyn tekemiin pinkkeihin galaxeihin, jotka ovat täällä: Lucy´s Stash - Pink galaxy nails tutorial. Nuo ovat kyllä myös niiiiiin hienot, että pakko kokeilla tehdä sellaisetkin joku päivä.
Kynsien pohjalla on Essie Midnight Cami ja tämän päällä on meikkisienellä töpöteltynä kolmea muuta eri lakkaa, jotka on lueteltu alempana. Töpöttelyn jälkeen tein tähdet ja pisteet valkoisella lakalla, jossa käytin apuna dotting toolia. Näiden päälle halusin vielä lisätä vaaleaa shimmerlakkaa Flormarilta.



Näitä käytin

- Essie 697 Midnight Cami
- Flormar / kone helsinki U21
- H&M Super Blue
- Mavala 49 White
 - Flormar KU01
- Dotting tool
- Meikkisieni
+ Alus- ja päällyslakka



Ihan kivat näistä kynsistä tuli näin ensimmäisiksi ja kaipa nämä edes vähän muistuttavat galaxi kynsiä. :D Vai mitäs mieltä te olette? :) Onko nämä galaxit vai jotkut ihan muut?

12 kommenttia:

  1. Tosi hyvin oot onnistunut! Ei uskoisi, että ekaa kertaa oot galaxien asialla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai oikeesti? No kiva kuulla, että ei ne sitten ihan huonoimmasta päästä olekaan. Kiitos. :)

      Poista
  2. Hienot! :) En malta odottaa että teet myös pinkin version. ;) Itse en ole galaxyyn koskenyt, menettäisin varmaan vain hermoni siinä. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Katotaan nyt miten käy, mutta jospa minä saisin tehtyä sen pinkin version jo tässä ihan lähi viikkojen aikana. Kokeilehan sinäkin joskus tätä. Eihän sitä tiiä mitenkä satut siitä innostumaan. :)

      Poista
  3. Oih nämä on kyllä tosi ihanat! ♡ Minäkin ootan innolla niitä pinkkejä galaxeja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusesti. :) Kiva, että säkin tykkäät näistä. Pinkit galaxit tulossa tässä lähiaikoina. :)

      Poista
  4. Wow, this manicure looks gorgeous :)

    VastaaPoista