torstai 24. huhtikuuta 2014

Pinkit galaxit

Nytpä olisi näytillä ne pinkit galaxi- kynnet, jotka lupasin tehdä tässä parin viikon sisällä. Minun oli kyllä tarkoitus tehdä nämä jo pari päivää sitten, mutta se tekeminen vähän venyi. Olin nimittäin pitkästä aikaa ne pari päivää ilman minkäänlaisia lakkauksia kynsillä ja sekös se outoa oli. Tottunut nykyään niin hyvin siihen, että kynsillä on aina lakkaukset ja jonkunlaiset koristelut niin eihän sitä osaa enää ilman niitä olla. :)

Sittenpä kynsiin. Lakkasin kynsien pohjalle 3 kerrosta NYX Girls Margaritaa ja sen päälle töpöttelin meikkisienellä 3 muuta eri väristä lakkaa. Aloitin töpöttelyn Maybelline Pink Boomilla ja sen jälkeen töpöttelin vähän Mavalan valkoista lakkaa sinne tänne. Kolmanneksi töpöttelin vielä päälle Flormar / kone helsingin violettia shimmerlakkaa ja lopuksi tein vielä nuo pisteet ja tähdet dotting toolin avulla.

Nuo tähdet ovat kyllä vähän epämääräisen näköisiä ja nuo pisteetkin ovat turhan isoja, mutta muutenhan näistä kynsistä tuli ihan kivan näköiset. :) Pitää varmaan ensi kerralla kokeilla tehdä nuo pisteet ja tähdet siveltimellä, jos ne onnistuisivat sillä paremmin. Niin ja en halunnut näistä kynsistä ihan täysin pinkkejä, joten sen takia laitoin näihin vähän violettia väriä sekaan.

Mitäs tykkäätte näistä kynsistä? :)
Näitä käytin

- NYX Girls CN201 Margarita
- Flormar / kone helsinki U26
- Maybelline 262 Pink Boom
- Mavala 49 White
- Dotting tool
- Meikkisieni
- Alus- ja päällyslakka

10 kommenttia: