maanantai 7. huhtikuuta 2014

Vesivärikynnet kynsilakoilla

Monissa blogeissa on tullut törmättyä ns. vesivärikynsiin, jotka on tehty vaan kynsilakoilla. Idea on mielestäni oikein kiva ja sillä näyttää saavan tosi hienoja kynsiä aikaiseksi. Niinpä halusin myös itse kokeilla tuota tekniikkaa ja katsoa millaiset kynnet minä saan tehtyä :)

Tein nämä kynnet Hannelen ( Künsii- blogin ) ohjeiden mukaisesti, jonne pääset tästä linkistä: vesiväri kynsilakoilla - näin helppoa se.

Tein kynsille skittletten, jonka värimaailmaksi valitsin rusehtavaa ja vaaleanpunaista. Aloitin näiden kynsien tekemisen lakkaamalla keskisormen ja nimettömän pohjalle Mavalan 49 valkoista lakkaa. Tämän päälle tein vesivärin 3 eri värisellä kynsilakalla, jotka ovat Dermosil Lollipop, Mavala 193 Copper Gold ja Flormar / kone helsinki 028. Tuo viimeisin lakka on myös pikkusormessa ja peukalossa. Yhteen kynteen halusin laittaa tekstuurilakkaa, joten etusormessa on vaaleanpunainen Rimmel 009 Candyfloss Cutie. Tuo lakka on oikein kaunis ja ihana shimmeriä sisältävä tekstuurilakka, josta tykkään kyllä kovasti. :)


5 kommenttia: